IT

Pexim Solutions postao Cisco Gold Partner sertifikovana kompanija u Adriatik regiji

Kompanija Pexim Solutions, član ASSECO Group-e, objavila je 18. juna 2008. da je zvanično postala Cisco Gold sertifikovani partner u Adriatikregionu. Da bi stekao Cisco Gold sertifikat, Pexim je ispunio zahteve koji se tiču kompetencija zaposlenih, podrške, specijalizacije i zadovoljstva korisnika.

Kompanija Pexim  je takođe ispunila sve kriterijume i pokazala da je kvalifikovana za prodaju, instalaciju i podršku Cisco rešenja u Adriatikregionu. Kao priznanje za ovaj uspeh, identifikovani sz kao Cisco Gold ovlašćeni partner na Cisco Partner lokatoru pri web adresi: Cisco Gold sertifikovani partneri postigli su najviši nivo poverenja i najširi domen stručnosti za veliki broj tehnologija i to uspehom na sva četiri polja inventivne specijalizacije: Unified Communications, Routing and Switching, Security i Wireless LAN.

U svoju ponudu takođe su integrisali najviši stepen stručnosti usluga Cisco Lifecycle Services što je pokazao očigledno visok nivo zadovoljstva korisnika. Pexim je do sada kroz projektovanje, implementaciju i efektivnu operativnu upotrebu uspešno realizovao izuzetno veliki broj mrežnih rešenja na mnogobrojnim lokacijama u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Ovo se naročito odnosi na izgradnju korporativnih, regionalnih i nacionalnih WAN mreža, kao i mnoštvo rešenja zasnovanih na IP telefoniji, odnosno VoIP sistemima sa preko 3000 IP telefona. Cisco Gold Partner Sertifikat obogatiće i uvećati mogućnosti da pružaju inteligentna integrisana mrežna rešenja koja zadovoljavaju sve ICT potrebe njihovih klijenata.

Leave a Reply