Događaji · IT

Pakom Grupa na MOBILE FESTU

Na nedavno završenom MOBILE FESTU u Novom Sadu, značajnu pažnju privukla je kompanija Pakom Grupa sa svojim prezentacijam na temu Mobile Ticketinga i Mobile Marketinga. MOBILE FEST okupio je preko 200 učesnika iz privrednog i državnog sektora. Na trideset i dve prezentacije namenjene stručnoj javnosti, smenjivali su se najeminentnijih strtučnjaci, predstavnici istraživačkog sektora i akademije i sedamnaest vodećih domaćih i međunarodnih kompanija – MT:S, Cisco Systems, Microsoft, Ericsson, TeleGroup, Pakom Grupa, Spinnaker, Zesium, Intracom, Saga i RRC.

U Auli Master centra, izložbene štandove imalo je 20 kompanija i medijskih kuća koji su bili otvoreni za posetioce sva tri dana trajanja manifestacije. Među izlagačima u izložbenom delu našle su se kompanije Telekom Srbije, Microsoft, TeleGroup, Telelink, Telephant, Zesium, RRC, Spinnaker, Pakom Grupa i TehnoMobile.

Kompanija Pakom Grupa je održala dve prezentacije na temu Mobile Ticketinga (Jovan Popović) i Mobile Marketinga (Dušan Kaličanin). Obe prezentacije bile su izuzetno posećene i nesvakidašnje, s obzirom da su teme orjentisane na nove tehnologije.

Leave a Reply