IT

Pakom grupa zvanični partner Siemens-a u Srbiji

Pakom Grupa je na startu nove poslovne godine potpisala ugovor o saradnji sa jednom od najuglednijih svetskih kompanija – Siemens. Ugovor podrazumeva distribuciju Siemens proizvoda na teritoriji Srbije kroz mrežu Pakom partnera i prodaju u 17 Pakom Shop-ova.

Od ove godine će svi korisnici kroz sasvim legalan kanal moći da kupe proizvode kompanije Siemens. Prvenstveno fiksne telefone, analogne i digitalne telefonske centrale od 16 pa do 500 korisnika, telefonske sekteratice i kompletnu ponudu Siemens IP telefonije.

„Partnerstvo sa jednom ovako velikom i uglednom kompanijom kao što je Siemens, samo nam govori da smo na pravom putu razvoja. Proizvodi kompanije Siemens će kroz Pakom Shop-ove i maloprodajne objekte naših partnera biti dostupni svim našim sugrađanima. Siguran sam da će nastavak dobre poslovne saradnje biti na zadovoljstvo kupaca koji u oba imena prepoznaju pouzdanost i kvalitet, izjavio je predsednik Pakom Grupe, dipl.ing. Srđan Pavlović prilikom potpisivanja ugovora.

Od početka ove godine, ovo je već drugi ugovor koji je Pakom Grupa potpisala. Prvi je bio sa proizvođačem najkvalitetnijih monitora na svetu, kompanijom ViewSonic.

Leave a Reply