Internet · IT · Software

Pakom postao IT partner FK “Crvena Zvezda”

Najtrofejniji srpski fudbalski klub “Crvena Zvezda” i vodeća domaćom IT kompanija “Pakom Grupa”, potpisali su Ugovor o sponzorstvu i Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji iz oblasti primene najsavremenijih tehnologija u poslovanju Fudbalkog kluba Crvena zvezda kao i o primeni novih tehnologija u oblasti komunikacije sa navijačima.

“Pakom” će za FK “Crvena Zvezda” raditi na izradi savremenog Web Portala koji će obilovati sadržajima i informacijama, po ugledu na najveće fudbalske klubove u svetu. Posetioci portala moći će da se informišu o najvažnijim događajima i aktivnostima FK “Crvena Zvezda”, njenim igračima i planovima, ali i aktivno učestvuju u brojnim sadržajima. Interaktivnost sa posetiocima portala biće moguća i kroz sve vidove komunikacije koji se odvijaju kroz kanale mobilne telefonije: SMS, WAP, GPRS, 3G. “Pakom” će raditi i na razvoju i svih oblika mobilnog marketinga FK Crvena zvezda, kao i na razvoju naprednih oblika prenosa multimedijalnog sadržaja. U najskorije vreme biće formirana i profilisana baza posetilaca korisnika servisa.

Vodeća domaća kompjuterska kompanija “Pakom” postala je IT partner FK “Crvene Zvezde” jer se dokazala kao kompanija koja je na tržištu Srbije razvila najnaprednija softwerska rešenja od B2B portala, preko rešenja SMS4Parking, on line kupovine PakomPay-a, do M-ticktinga.

U ime FK “Crvena Zvezda” novinarima se obratio direktor marketinga Stefan Ivanović, a u ime “Pakom”-a Predsednik Grupe, dipl. ing. Srđan Pavlović i Vladimir Živaljević, direktor Pakom Interneta.

Direktor marketinga FK “Crvena Zvezda”, Stefan Ivanović povodom početka saradnje sa Pakomom istakao je da Fudbalski klub “Crvena Zvezda” na svaki način želi da se u što većoj meri približi svojoj publici i da ostvari neposrednu komunikaciju sa svim ljudima kojima je Zvezda u srcu. “U tom smislu saradnja sa Pakomom je za nas od izuzetnog značaja, jer nam omogućava da u svakom trenutku budemo uz naše navijače i imamo povratnu informaciju od njih. Očekujemo da će tehnološka rešenja koja poseduje Pakom da značajno unaprede naše poslovanje i komunikaciju sa publikom. Zahvaljujem se Pakomu što je pristupio pulu prijatelja FK Crvena zvezda.“- rekao je Stefan Ivanović.

Predsednik Pakom Grupe, dipl. Ing. Srđan Pavlović izjavio je da će kompanija Pakom i njene firme članice sinergijskim delovanjem Fudbalskom klubu “Crvena Zvezda” pružiti najbolje usluge u oblasti informacionih tehnologija i tako pokazati puno značenje reči IT partner. „Za FK “Crvena Zvezda” to znači da će uvek imati najbolji servis i najbolje stručnjake u oblasti IT-a, a za navijače i poslovne partnere da će imati olakšan pristup ne samo informacijama , već i velikim fudbalskim događajima.” – naglasio je Pavlović.

One thought on “Pakom postao IT partner FK “Crvena Zvezda”

Leave a Reply