IT

Pakom potpisao ugovor sa kompanijom ViewSonic

Na samom startu godine, dok se još uvek leči mamurluk i sumiraju utisci, kompanija Pakom je krenula u nove poslovne izazove.

Zvanično prvi ugovor u novoj godini, potpisan je sa proizvođačem najkvalitetnijih monitora na svetu, kompanijom ViewSonic. ViewSonic je uočila potencijal srpskog tržišta i kvalitet kompanije Pakom, a Pakom je dobio novog partnera. Ipak najzadovoljniji će biti krajnji korisnici koji će na jednostavan i lak način doći do željenih proizvoda.

Kompanija ViewSonic u svom proizvodnom programu ima CRT i TFT monitore, projektore i komercijalne displeje svih dimenzija. Kvalitet proizvoda kompanije ViewSonic nema potrebe predstavljati. Svi prefinjeni korisnici računara (arhitekte, dizajneri, inženjeri…) znaju o čemu se radi. Ukratko rečeno, ViewSonic monitor među monitorima je isto što i Mac među PC računarima.

Osnovna strategija kompanije ViewSonic je da ostanu lider inovativnost na njenom polju delovanja. Osnovana 1987. godine, kompanija danas posluje u 128 zemalja sveta. Ovolika ekspanzija ne bi mogla biti postignuta da svaki njihov nov proizvod nije bio po nekoj svojoj karakteristici prvi na svetu.

Njihovi CRT i TFT monitori su imali DVI kad niko nije, TFT monitori su »najbrži« na svetu jer se osvežavaju na 4, 3, 2 ili 1 mili sekunde, prvi iPod monitor, prvi widescreen monitor… Na osnovu inovativnosti stigle su i mnoge nagrade: Najbrže rastuća kompaija za proizvodnju LCD monitora u Evropi i još preko 2000 različitih i prestižnih priznanja.

U toku 2008. godine, očekuju se novi, revolucionalni patenti i dostignuća kompanije ViewSonic, sa kojima će se korisnici u Srbiji upoznati u istom trenutku kad i u celom svetu, naravno preko kompanije Pakom.

One thought on “Pakom potpisao ugovor sa kompanijom ViewSonic

  1. Miloš Vučić

    najkvalitetnijih monitora na svetu – ma zar je moguće? Ne znam za ostale ali ja polako ali sigurno dobijam alergiju na korišćenje superlativa u saopštenjima i reklamama.

Leave a Reply