IT

Pakom preuzeo DNK Computers

Firma DNK Computers iz Zaječara od sada će poslovati u sastavu jedne od najjačih informatičkih kompanija – Pakom Grupe. Uključivanjem ovog privrednog društva u holding, Pakom je obezbedio žiteljima Zaječara, ali i cele Timočke krajine bolji pristup računarskoj tehnologiji i opremi, kao i najpovoljnije uslove kupovine i održavanja računara.

Cilj ove integracije je približavanje krajnjim korisnicima na području Timočke krajine. Očekujemo da ćemo u dve prodavnice u Zaječaru pružiti znatno veći asortiman i bolji kvalitet usluga i, što je veoma važno, kupci će imati odličan servis, stalnu i kvalitetnu podršku za održavanje i unapređenje  svojih računara. Posebna pažnja biće posvećena malim i srednjim preduzećima, kao i velikim sistemima kao što je RTB Bor, čija se transformacija očekuje uskoro”, istakao je dip.ing. Dejan Pavlović, predsednik Pakom Grupe.

Po završenom pripajanju, dosadašnja firma DNK radiće u sastavu kompanije Pakom Computers i organizovaće sve poslovne aktivnosti ove IT kompanije u zaječarskom i borskom okrugu. Iako će imati sopstveno predstavništvo, Pakom Grupa i sve njene članice, nastaviće dobru poslovnu saradnju sa dosadašnjim partnerima u ovom regionu, kako bi se računarske tehnologije zaista učinile dostupnim najvećem mogućem broju građana.

Leave a Reply