Hardware · IT

PC Centar uvoznik i distibuter BENQ programa

Zbog odličnih prodajnih rezultata u trećem kvartalu, PC Centar je postao ovlašćeni distributer i uvoznik BENQ programa;

BenQ monitori su dostigli prodaju ostalih brend monitora i u ovako kratkom vremenskom roku naišao na odličan odziv kod krajnjih kupaca zbog fenomenalnog odnosa cene i kvaliteta.

Pored BenQ monitora u našoj ponudi se uskoro očekuju i različite vrste proizvoda među kojima su kamere, miševi, tastature, projektori, LCD televizori i skeneri.

BenQ tehnologija – Humana tehnologija

BenQ je kompanija s priznatim vođstvom na području računarstva, komunikacija i elektronike. Dvadeset godina istraživanja i razvoja, kombinovanih sa snagom globalne proizvodnje, pomogli su da postanu pioniri na području informacione tehnologije, digitalnih displejeva, fotografije, digitalnih medija, umrežavanja i komunikacija.

BenQ trenutno ima različite specijalizovane jedinice za istraživanje i razvoj u celom svetu, uključujući laboratoriju Wireless Technology Lab u San Diegu, Advanced Technology Center u Hsinchuu, Suzhou Development Center u Kini, Customer Experience Technology Center u Australiji i India Technology Center u Bombaju.

Danas je kompanija BenQ vodeća u istraživanju, razvoju i proizvodnji tankih displejeva uz korišćenje TFT-LCD tehnologije, što ih smešta u tri glavna svetska proizvođača digitalnih televizora i računarskih monitora.

Leave a Reply