Hardware · IT

PC Press donosi veliki pregled notebook računara u 2007.

1. novembra na kioscima i kod kolprotera se pojavio 138. broj časopisa PC na povećanom broju strana i sa tradicionalnim velikim pregledom ponude prenosnih (notebook) računara na srpskom tržištu.

U svakom broju časopis PC svoje čitaoce upoznaje sa najaktuelnijim trendovima u oblasti informacionih tehnologija i pomaže u odabiru hardverskih i softverskih rešenja za profesionalnu primenu računara, a u novembru im pomažemo najvećim pregledom prenosnih računara objavljenim ove godine u domaćoj štampi. Na čak 16 strana predstavljamo 50 notebook-ova dostupnih na našem tržištu i pomažemo u odabiru najboljeg modela za vaše potrebe među uređajima poznatih kompanija kao što su Apple, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, Lenovo, MSI ili Toshiba, između ostalih.

Pored toga, novembarski broj časopisa PC donosi veliki broj tema iz oblasti hardvera (štampači, DVD plejeri, matične ploče, dodatna oprema…), softvera (najnoviji anti-virus programi, Microsoft Office 2007, SolidWorks 2008…) i rešenja (primena savremenih tehnologija u sudnicama za visokotehnološki kriminal). Donosimo i detaljan izveštaj sa najznačajnije regionalne IT konferencije – Sinergija 07, a svim čitaocima poklanjamo DVD pun korisnih programa i zabavnih sadržaja.

Leave a Reply