IT

“People – The Art of Life”

Kompanija Prestigio Technologies Ltd. objavila je početak internacionalnog takmičenja u umetničkoj fotografiji pod nazivom “People – The Art of Life”. Takmičenje pozdravlja prijavu radova amatera i profesionalnih fotografa od 30. aprila do 25. juna 2007. godine.

Takmičenje će biti otvoreno za fotografije autora širom sveta,širom sveta, svih uzrasta i nivoa iskustva i obrazovanja. Profesionalni žiri će ipak primiti samo radove visokog umetničkog nivoa i koji se odnose na temu takmičenja “People – The Art of Life”.

Tema takmičenja odnosi se na to da visoka tehnologija čini samo jedan deo našeg života i usmerena je na to da ga poboljša, a ne da ga zameni. Ne postoji ništa važnije od ljudskih emocija i srećnih trenutaka u našim životima – stvari koji predstavljaju pokretačku snagu naših akcija. Prestigio veruje da je umetnost način života koji svaki njegov momenat čini još lepšim. Način života koji omogućuje da vaše iskustvo ostavi dubok trag u Vašem sećanju je upravo  “The Art of Life”.

Detaljna pravila takmičenja su objavljena na internacionalnom sajtu takmičenja  art.prestigio.com , kao i na lokalnom jeziku na Prestgio sajtu.

Pobednici ovog takmičenja biće nagrađeni novčanim i hi-tech robnim nagradama.

Glavna nagrada je fascinantni Prestigio multimedija recorder sa  TV tuner-om PMR-701, i novčana nagrada od USD700.

Predvidjena nagrada za specijalnu nominacij “Prestigio in Art of Life” , koju bi trebalo da karakteriše umetnička fotografija Prestigio proizvoda visokog stila, je elegantni hard disk Data Safe II i novčana nagrada od  USD300.

Pobednik u još jednoj specijalnoj nominaciji “Kids – Art of Life” koju karakterišu umetničke fotografije dece će biti nagrađen sa Prestigio Data Safe II uređajem i novčanom nagradom od USD300.

Pobednik popularnog glasanja na takmičarskom sajtu će dobiti Prestigio Portable multimedija player PMP-501 i novčanu nagradu  USD200.

Prestigio je ova takmičenja pretočio u tradiciju od 2004. godine i od tada je održano nekoliko umetničkih takmičenja svake godine u cilju promovisanja Prestigio brenda i indentifokovanja i ohrabrivanja nadarenih umetnika, fotografa i dizajnera širom sveta. Nedavno završeno takmičenje u karikaturama  “Funny High-Tech in Art

Leave a Reply