Događaji · IT

Pobednici takmičenja “Programer junior 2008.”

Finale takmičenja mladih informatičara “Programer junior 2008.”, koji po treći put organizuju Računarska gimnazija i CET, održano je u nedelju 11. maja, kada su i proglašeni pobednici i podeljene nagrade.

Vladalo je veliko interesovanje – pristiglo je preko 200 radova. Žiri je izabrao 24 najbolja rada koje su autori imali prilike da prezentuju. Svi radovi koji su ušli u finale bili su izuzetno dobri, pa je izbor je bio zaista težak.

Prvu nagradu – mobilni telefon – osvojio je David Mezei iz Ečke, učenik osmog razreda osnovne škole “Dr. Aleksandar Sabovljev”, čiji je rad na temu “90 godina od završetka Prvog svetskog rata” ocenjen kao najbolji.
» preuzmite rad

Drugu nagradu – laserski štampač – osvojio je Marko Božić iz Kaća, učenik osmog razreda osnovne škole “Đura Jakšić”, koji je uradio prezentaciju na temu “Novih sedam svetskih čuda”.
» preuzmite rad

Treću nagradu – mp3 plejer – osvojila je Tamara Orlić iz Kovilja, učenica osmog razreda osnovne škole “Laza Kostić”, koja je takođe prezentovala rad na temu “Novih sedam svetskih čuda”.
» preuzmite rad

Čestitamo svima koji su ušli u finale i prezentovali sjajne radove, a naročito nagrađenima, i želimo puno uspeha u budućem obrazovanju i usavršavanju!

Fotografije sa prezentacije i dodele nagrada možete pogledati u galeriji.

Leave a Reply