skola-dogotalne-komunikacije
IT

Počela su predavanja treće generacije Škole digitalne komunikacije

Predavanjem Zašto OnLine PR dr Borislava Miljanovića, osnivača i direktora Represent System-a, počela su predavanja Škole digitalne komunikacije za treću generaciju polaznika.

Škola digitalne komunikacije će trajati do 14. maja. Za to vreme polaznici će imati priliku da slušaju predavanja koja su kombinacija teorije i prakse. U okviru planiranih radionica, polaznici će imati priliku da se oprobaju u praktičnoj primeni svega što su tokom predavanja naučili.

skola-dogotalne-komunikacije

Stručnjaci iz Srbije, Hrvatske i Velike Britanije podeliće sa učesnicima svoja znanja i iskustva o online komunikacijama.

Kako bi najbolje procenili uspešnost škole u predstavljanju digitalnih komunikacija, polaznici će na kraju imati zadatak da osmisle online kampanju, koju će potom moći i da implementiraju.

Kako isplanirati online kampanju? Kako na pravi način koristiti društvene mreže?  Kako pisati za veb? Kako se oglašavati na internetu? Kako pratiti i unaprediti online reputaciju? … samo su neka od mnogobrojnih pitanja na koje će učesnici treće Škole digitalne komunikacije dobiti odgovore.

Leave a Reply