IT

Počeo sa radom “Ster cinemas”

U četvrtak, 3. januara počeo je sa radom bioskop Ster Cinemas u Delta City tržnom centru na Novom Beogradu. Za početak, u ovom bioskopu možete pogledati 4 filma koja distribuira Taramount film i to: Američki gangster, Elizabeta: zlatno doba, Pčelac Beri Medić i Začarana.

Ster cinemas je grčka kompanija, ćerka firma kompanije STER KINEKOR osnovane u Južnoj Africi 1918. godine.
Holanđani koji su u to vreme naseljavali Južnu Afriku u potrazi za zlatom i dijamantima, vršili su pojedinačne projekcije filmova u malim gradovima, pa odatle i naziv STER KINEKOR što na holandskom znači The Star of the Cinema Cooperation.
Kompanija se razvijala tokom godina i otvorila svoj prvi multipleks bioskop 1967. godine u Johanezburgu, koji je ujedno bio i jedan od prvih u svetu.

Posle raspada Aparthejda 1994. godine kompanija je počela da investira u tržište Evrope i otvorila 25 multipleks bioskopa i to u Irskoj, Velikoj Britanji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Španiji i Grčkoj.
Kompanija”Audiovisual S.A.” koja se nalazi na atinskoj berzi i poseduje kompaniju Prooptiki u Grčkoj i na Balkanu kupila je Ster cinemas u Grčkoj 2002. godine.
Posle opsežnih istraživanja i u želji da se širi na Balkan i zemlje bivše SFRJ odlučila je da ulazak u ovo područje krene upravo iz Srbije i Crne Gore.
Zato otvara dva velika multipleks bioskopa u Beogradu i Podgorici.
Ster cinemas je osnovan sa ciljem da svim ljubiteljima velikog filmskog platna obezbedi nezaboravno iskustvo, koristeći vrhunsku tehnologiju, udobno okruženje, nepogrešive usluge i naravno fantastičan izbor filmova.
Svi STER bioskopi su planirani, dizajnirani i izgrađeni tako da zadovolje sve potrebe zahtevnih gledalaca, svesni njihovih preferencija i zahteva za nešto mnogo više nego što obezbeđuju postojeći bioskopi.
STER bioskopi se razlikuju od ostalih bioskopa zahvaljujući primeni najnovijih tehnologija i tri osnovne komparativne prednosti:
1. Primeni najnovijih tehnologijaDTS & EX zvučni system (Dolby theatre System & Extra Surround) za kristalno čist zvuk i na svakom mestu u bioskopskoj sali.
2. Najveći “od zida do zida” ekran, bez gubitka kvaliteta i boje slike.
3. samo ovde možete naći specijalno dizajnirana, udobna, luksuzna sedišta sa velikim prostorom između redova, koji obezbeđuje poseban konfor i udobnost, bez potrebe da se bilo ko pomrera sa svog mesta kako bi neko drugi prošao. Standarni razmak između redova je 95 cm, a u Ster bioskopima on iznosi od 115cm-120cm zavisno od veličine sale.
Na Autokomandi biće urađena i specijalna mega sala koja obezbeđuje potpun 3D efekat i osećaj kao da ste učestvujete u filmu.

Ster Cinemas imaju je pozicioniran tako da obezbeđuje lak prilaz i besplatan parking za sve posetioce.
U potpunosti je opremljen modernim sigurnosnim sistemima: CCTV svuda, požarnim izlazima, osvetljenim brojevima sedištau svim redovima, obezbeđenjem, plus protivpožarna zaštita i izduvni sistemi u svakoj sali.
Ster bioskopi su otvoreni 364 dana u godini i sve sale su klimatizovane.
Posebne cene karata biće obezbeđene za učenike, studente i osobe sa posebnim potrebama.
Posebna pažnja poklanja se invalidima i osobama sa posebnim potrebama. Sve sale dizajnirane su tako da može lako da im se pristupi invalidskim kolicima, a određene su i posebne pozicije za njih u svakoj sali.

Ster bioskopi imaju neprikosnoven sistem rezervacije karata i to: putem telefona, interneta ili specijalnih vending mašina. Kod bukiranja putem telefona gde operater tokom celog dana može da vam rezerviše film ili salu koja vas interesuje bez brige i čekanja u redu.

Mogućnost poslovne saradnje i oglašavanja u STER bioskopima je neprevaziđena. Svi vodeći igrači na tržištu žele da oglašavaju svoje proizvode u ovim bioskopima jer su od otvaranja izbor br.1. za posetioce. Izaberite Ster sinema da efektivno oglašavate svoje proizvode i informišete javnost. Ster bioskopi obezbeđuju široku lepezu pouzdanih sredstava oglašavanja na zidu koja obezbeđuju uspešno oglašavanje i to:
– oglašavanje na ekranima pre projekcije filma
– video walls zid
– modne revije
– specijalne prezentacije
– product marketing
– sponzorski paketi
– mogućnost podele marketinških materijala i degustacije
– specijalno emitovanje za kompanije, škole, klubove isl.
– oglašavanje na ulaznicama i kutijama za kokice.
Neki od najvećih klijenata su: Coca-Cola, Algida, Bacardi, Fiat, Citroen, Bezas, Gavalas.

2 thoughts on “Počeo sa radom “Ster cinemas”

  1. Dankina

    Drago mi je sto Delta City lici na svetski trzni centar, a jos mi je draze sto “ponovo radi bioskop”! Svaka cast! Najbolji su!

  2. Iva

    Trebalo bi jos bioskopa i jos trznih centara u ovom gradu! Ovo je dobar potez Delte, ali bi bilo super kada bi na primer napravila jos par bioskopa na NBGu, i mozda neko pozoriste, je to je zaista kraj Beograda sa najmanje kulturnih institucija. Bilo kako bilo, Delta je dokazala da je prava mocnica i volela bih da tako i ostane..

Leave a Reply