Događaji · IT

Počeo Sajam zapošljavanja za studente tehničkih fakulteta

U zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu počeo Četvrti sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta “JobFair – Kreiraj svoju budućnost”.

Sajam će trajati do 4. novembra i na njemu učestvuje 57 kompanija koje posluju u Srbiji.

Organizatori ove manifestacije čiji je cilj da pomogne sadašnjim i budućim mladim inženjerima da dođu do posla ili prilike za stručno usavršavanje su Udruženje studenata tehnike Evrope (EESTEC) i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (BEST).

Tokom trajanja Sajma studenti mogu da ostave svoje podatke (CV) direktno predstavnicima kompanija ili u elektronskoj bazi – biografija koja će biti dostupna na sajtu do 15. novembra i koja će se distribuirati kompanijama učesnicama.

Posetioci Sajma imaju mogućnost i da unaprede lične veštine kroz stručna predavanja na teme pisanja CV-ja, pripreme i simulaciju razgovora za posao i razvoja karijere.

Akademci imaju i priliku da se upoznaju sa radom i planovima kompanija koje se predstavljaju kroz jednočasovne prezentacije. Prethodne godine na ovoj manifestaciji učestvovale su 43 kompanije. Sajam je imao oko 4.000 posetilaca, od kojih je više od 2.000 studenata ostavilo svoj CV u elektronskoj bazi.

One thought on “Počeo Sajam zapošljavanja za studente tehničkih fakulteta

  1. Milos Maric

    BEST je udruzenje studenata tehnike, a EESTEC elektrotehnike. Ne morate objaviti ovaj komentar, samo ispravite gresku. Hvala!

Leave a Reply