CEH
IT

Pohađajte kurs za Etičkog hakera i to s popustom

Danas se veliki značaj pridaje bezbednosti informacija i računarskih mreža i sistema. Upravo iz ovog razloga, na tržištu postoji potreba za stručnjacima koji će bezbednost držati na najvišem nivou.

Da bi stekli znanje i praktično iskustvo o hakerisanju i načinu na koji hakeri mogu da neovlašćeno “uđu” u neki sistem i da ga zloupotrebe, velike kompanije nastoje da svoje ljude koji se bave bezbednošću informacija u organizaciji i integritetu cele mreže, edukuju u tom pravcu.

Kurs Certified Ethical Hacker CEH je najnapredniji kurs etičkog hakerisanja kod nas i u svetu. Obuhvata 20 najaktuelnijih tema iz oblasti bezbednosti informacija koje svaki etički haker želi da zna kada planira da poveća bezbednost informacionih sistema.

Bilo da ste security officer, auditor, security professional, senior system administrator, senior network administrator ili DBA administrator, s obzirom na tematiku, ovaj kurs je za vas. Etički hakeri su stručnjaci koji se brinu o integritetu mrežne infrastrukture unutar organizacije. Ovaj kurs će vam pomoći da savladate metodologiju etičkog hakerisanja. Steći ćete znanje i praktično iskustvo iz oblasti sigurnosnih sistema. Upoznaćete se sa temama etičkog hakerisanja i pripremiti za polaganje najnovijeg EC-Council Certified Ethical Hacker 312-50 ispita.

Škola kompjutera Smart School je najavila CEH kurs, za 11. maj tekuće godine. Održavaće se u hotelu M u Beogradu, 5 uzastopnih dana u terminu od 9h do 17h.

Sa najavom kursa, škola kompjutera je omogućila polaznicima sticanje prednosti i sigurne rezervacije svog mesta na ovom kursu, kroz Early Bird popust za uplate u januaru, februaru i martu 2015. godine.

CEH

Za sve uplate od 15. januara do 15. februara, polaznici će ostvariti popust od 30% na ukupnu cenu kursa. Uplate u period od 16. februara do 15. marta, obezbeđuju popust od 20% od cene kursa, dok uplate od 16. marta do 15. aprila donose 10% popusta polaznicima.

Sertifikat se dobija nakon uspešno položenog ispita EC-Council Certified Ethical Hacker 312-50 koji možete položiti u Smart-u ili bilo kom drugom akreditovanom Prometric testing centru.

Više informacija o kursu “Certified Ethical Hacker – CEH” i Early Bird akciji možete dobiti putem telefona: 021/47-28-200 ili putem email-a: [email protected]

Leave a Reply