IT

Poklon vaučeri za kupovinu MasterCard PayPass beskontaktnom platnom tehnologijom u Jasmin parfimerijama i parfimeriji Glamour

Tokom promotivnog perioda od 14. oktobra do 11. novembra, ili dok traju zalihe, uz svaku kupovinu putem PayPass kartica u parfimerijama Jasmin u Srbiji i parfimeriji „Glamour“ u Knez Mihailovoj 10 u Beogradu, u iznosu preko 500 dinara, kupci na poklon dobijaju vaučer u vrednosti od 1.000 dinara

Beograd, 14. oktobar 2013. godine – Kompanija MasterCard i Jasmin parfimerije pokreću promotivnu akciju „Prisloni i osvoji vaučer“, tokom koje će sva plaćanja putem MasterCard® PayPassTM i Maestro® PayPassTM kartica u iznosu preko 500 dinara biti nagrađena poklon vaučerom u vrednosti od 1.000 dinara. Akcija traje od 14. oktobra do 11. novembra i to će biti idealna prilika za kupce u ovom lancu parfimerija da uživaju u brzim, sigurnim i jednostavnim plaćanjima, a da istovremeno kupe više.

Poklon vaučeri se mogu iskoristiti u svim parfimerijama Jasmin u Srbiji, kao i u parfimerijama „Glamour“ u Knez Mihailovoj 10 u Beogradu i Robnim kućama Beograd (Beograđanka i Terazije), a rok važenja vaučera je istaknut na poklon vaučeru.

MasterCard PayPass Card tapping on card terminal in retail environment

„Zajedno sa našim partnerom, kompanijom MasterCard, želeli smo da ovom finom akcijom obradujemo naše kupce i častimo ih poklon vaučerom kojim će sebi ili njima dragim osobama priuštiti lep poklon. PayPass je ne samo brz i bezbedan način plaćanja, već i moderan i elegantan i kao takav se odlično uklapa u imidž parfimerija Jasmin i naših kupaca,“ izjavila je Danijela Marinković, direktor marketinga, Jasmin parfimerije.

Uz PayPass tehnologiju, plaćanja se obavljaju brzo i jednostavno, jer kupci ne moraju da traže po novčaniku i džepovima tačan iznos u kešu – dovoljno je da samo prislone svoje PayPass kartice ili platne stikere na specijalni beskontaktni čitač na kasi i sačekaju par sekundi da svetlosni i zvučni signal označe uspešno obavljenu transakciju. Za iznose do 1.500 dinara nije potrebno unositi PIN kod, dok je za kupovine preko tog iznosa PIN kod obavezan radi dodatne sigurnosti.

Kupovina putem PayPass kartica je sigurna jer one u sebi sadrže sigurnosni čip, a beskontaktne transakcije se obrađuju putem iste mreže kao i standardne platne kartice. PayPass kartica tokom kupovine sve vreme ostaje u rukama korisnika što daje jači osećaj kontrole i sigurnosti. Svaka transakcija ima jedinstveni sigurnosni kod, koji se ne može upotrebiti za drugu transakciju.

Zahvaljujući ovoj naprednoj platnoj tehnologiji, tokom interakcije između PayPass kartice ili stikera i beskontaktnog čitača, nema bojazni od dupliranih plaćanja. Takođe, iako se plaćanje obavlja prislanjanjem kartice čitaču, kartica mora biti jako blizu čitaču i trgovac mora aktivirati transakciju da bi se izvršilo plaćanje, pa nema bojazni od slučajnih transakcija.

Prema rečima Artura Turemke, generalnog menadžera kompanije MasterCard za balkanski region, PayPass je idealna zamena za keš. „Iskustvo nam je pokazalo da korisnici vrlo brzo usvajaju ovaj vid plaćanja upravo zbog brzine, sigurnosti i praktičnosti koju podrazumeva. Na tržistima na kojima je široko dostupan – u trgovinama, gradskom prevozu, kioscima i mnogim drugim prometnim lokacijama – PayPass je ne samo sredstvo plaćanja, već i deo modernog stila života. Korisnicima kartica u Srbiji brzina i sigurnost su najvažniji elementi plaćanja i stoga smo uvereni da će širenjem beskontaktne platne mreže, PayPass postati njihov prvi izbor za plaćanje.“

PayPass kartice u Srbiji se trenutno nalaze u ponudi Banca Intesa, Eurobanke, UniCredit banke i Komercijalne banke, a AIK Banka nudi PayPass platni stiker. Njima se može plaćati beskontaktno u 56 zemalja i preko 1,2 miliona lokacija širom sveta. PayPass kartice se mogu koristiti i za standardna plaćanja na lokacijama, tačnije na 39,5 miliona prodajnih lokacija u 210 zemalja.

2 thoughts on “Poklon vaučeri za kupovinu MasterCard PayPass beskontaktnom platnom tehnologijom u Jasmin parfimerijama i parfimeriji Glamour

  1. Stevan

    Ovo je psiholosko pripremanje covecanstva za zigosanje – cipiranje, jer mastercard su odredje ne od nwo za navedeno.

  2. Аца

    Већ виђено: “Само ви купите телефон за један динар, а ми ћемо вас исцедити три пута више него што кошта.”

Leave a Reply