IT

Pokrenut prvi elektronski turistički informator “HELLO, SERBIA!”

PR tim Blumen group, u saradnji sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja i Privrednom komorom Srbije – Udruženjem za turizam i ugostiteljstvo, pokrenuo je prvi elektronski turistički informator za promociju i popularizaciju turizma u Srbiji “HELLO, SERBIA!”.

Projekat predstavlja mesto na kojem će se okupiti najznačajnij učesnici turističke privrede i korak u pokušaju da se na savremen način tržištu pruže neophodne informacije o srpskom turizmu danas s ciljem brzog i efikasnog informisanja i popularizacije srpske turističke industrije. Turistički informator sačinjen je od niza kratkih pouzdanih i zanimljivih informacija vezanih za turističke usluge u Srbiji , ali i za promociju i popularizaciju domaćeg turizma.

Prvi broj elektronskog turističkog informatora „HELLO, SERBIA!“ besplatno je distribuiran u saradnji sa informativnom službom Privredne komore Srbije pred ovogodišnji Sajam turizma u Beogradu na više od 65.000 e-mail adresa. Na Sajmu turizma projekat je predstavljen na štandu Privredne komore Srbije.

Leave a Reply