IT

Polaganje Microsoft ispita i radnim danima

Zbog velikog broja kandidata koji žele da polažu Microsoft IT Professional, Developer ili Microsoft Dynamics™ sertifikacione ispite u maju (poslednji mesec kada se mogu koristiti Second Shot vaučeri), otvoren je Prometric centar za polaganje u novosadskoj školi kompjutera Smart. Testing centar će biti otvoren od 12.05. do 16.05. u terminu od 8:00 do 15:30h.

Subote i dalje ostaju otvorene za polaganje u terminu od 8:00 do 16:00h.

Nešto više o Second Shot akciji

Da bi napredovali u poslovnoj karijeri, treba iskoristiti sve šanse i prednosti koje se nude. Microsoft Certification je pravi put kojim se može ići i koji će čvrsto dokazati Vaše veštine vladanja specijalizovanim tehnologijama i zadacima. Second Shot akcija udvostručuje Vašu prednost tako što Vam nudi drugu šansu polaganja istog Microsoft Certification ispita potpuno gratis. To je Vaša ekstra šansa do uspeha – ali je i vremenski ograničena.

Akcija će trajati do 30. Juna 2008. godine. Nakon ovog datuma, tj od 1.Jula 2008., ukoliko ne iskorisite Second Shot vaučere, oni se konvertuju u standardne vaučere za polaganje ispita, bez opcije besplatne druge prilike polaganja ispita i to sa važenjem do 30.Juna 2009.

Second Shot Vaučeri, nabavka i upotreba:

* 1.Korak: Registrovanje za Second Shot na Microsoft sajtu kako bi dobili broj vaučera za polaganje ispita
* 2.Korak: Koristeći broj vaučera, zakazujete i plaćate inicijalni ispit preko Prometric web sajta. Pri tom birate testni centar u kome ćete polagati ispit (Neophodno je posedovati broj vaučera pre same registracije, kako bi se vaučer mogao iskoristiti!!!)
* 3.Korak: Polaganje ispita (Registrujte se za Microsoft Second Shot ponudu i polažite vaš prvi ispit ne kasnije od 31.Maja 2008.)
* 4.Korak: Ukoliko ne uspete da položite ispit iz prvog puta, registrujte se za Vaše besplatno ponovno polaganje, i to preko Prometric web sajta koristeći isti broj vaučera.
NAPOMENA: Molim vas da se registrujete za ponovno polaganje ispita tek nakon jednog dana od Vašeg prvog pokušaja. Ovo vreme je potrebno da prođe kako bi se rezultati testa uneli u sistem.

Registracija traje do 30. Juna 2008. godine.

Second Shot vaučere možete pre-paid kupiti preko Prometric sajta www.prometric.com/Services/Voucher+Services/Ordering

Ukoliko želite da zamenite VUE vaučere za polaganje ispita za Second Shot vaučere, posetite takođe sajt Prometric www.prometric.com/microsoft/testsite, kliknite na “Learn More”, download-ujte obrzac i sledite jednostavne instrukcije.

Sve što treba jeste da se registruješ kako bi iskoristio ovu ponudu pre tvog sledećeg Microsoft IT Professional, Developer ili Microsoft Dynamics ispita i dobićeš dve šanse za polaganje. Sve detaljnije informacije možete dobiti na sajtu www.smart.rs ili kontaktom na telefon 021 47 28 200

Leave a Reply