IT

Pomozite našim studentima da pobede na svetskom finalu u New Yorku

Tim studenata sa novosadskog Fakulteta tehničkih nauka pobedio je u aprilu na Majkrosoftovom studentskom takmičenju “Imedžin kup” (Imagine Cup) u Rektoratu univerziteta u Beogradu, pa će u julu predstavljati Srbiju na istoimenom svetskom finalu takmičenja u Njujorku. Novosadski tim “4K -Join” predstavio je najbolje rešenje na temu “Zamislite svet u kome tehnologija pomaže u rešavanju najtežih problema današnjice“. Pobednički projekat “HAUS” odnosi se na uštedu električne energije, a baziran je na upotrebi interneta i platforme Windows Phone 7.

Od 20. juna je otvoreno online glasanje za nagradu publike na svetskom finalu, te možete i vi glasati za naš tim da pobedi u Njujorku. Sve što je potrebno da uradite je da odete na sledeću adresu:

http://www.imaginecup.com/worldwide-finals/peoples-choice-award/view-and-vote.aspx?r=6495

popunite anti-bot proveru, i pritisnete dugme “Like” ispod videa.

Nakon toga možete izabrati sa kojim nalogom želite da glasate (Facebook, Twitter, Gmail, Yahoo mail, MSN) i potvrdićete glasanje. Možete glasati više puta, sa svakim nalogom po jednom. Potrebno je samo da između dva glasanja zatvorite web browser, i da ga otvorite ponovo.

Leave a Reply