skola-digitalne-komunikacije-represent
IT

Popust za studente i nezaposlene za Školu digitalne komunikacije

Agencija Represent Communications omogućila je popust od deset odsto studentima i nezaposlenima na program Škole digitalne komunikacije. Predavanja će trajati od 2. aprila do 14. maja 2013. u prostorijama agencije Represent Communications.

U toku je upis treće generacije polaznika, a program Škole digitalne komunikacije je odlična prilika da naučite kako da iskoristite mogućnosti koje nam online komunikacija pruža.

skola-digitalne-komunikacije-represent

Predavanja su kombinacija teorije i prakse. Predavači koji će podeliti sa učesnicima svoja znanja i iskustva su stručnjaci iz oblasti online komunikacija iz Srbije, Hrvatske i Velike Britanije.

Zašto online PR, Društvene mreže – kako ih na pravi način koristiti, Internet preduzetništvo, Planiranje online kampanja, Pisanje za veb, Krizna komunikacija, Email is dead – long live email, Mogućnosti mobilnih komunikacija, samo su neka od predavanja koja će polaznici škole imati priliku da čuju.

Škole digitalne komunikacije je jedini program ove vrste u našoj zemlji, a prva predavanja organizovana su u maju 2011. godine.

Upis traje do 28. marta, a ukoliko želite dodatno da se informišete o programu i načinu prijave kontaktirajte sektor edukacije agencije Represent Communications na 011 715 2 484

Leave a Reply