Događaji · IT

“POSITIVE” i CISCO Srbija predstavili IT inovacije u 2009.

Novosadska IT kompanija „POSITIVE” i Cisco Srbija predstavili su inovacije za 2009. godinu u mrežnim rešenjima namenjena prvenstveno malim i srednjim preduzećima.

„Cisco Systems” je vodeći svetski proizvođač mrežnih rešenja za Internet i lider u inovativnim tehnologijama kroz čija rešenja pritiče čak 80 odsto podataka na Internetu.

„POSITIVE” je tokom 2007. godine dobio visoko stručno priznanje postavši zvanični ovlašćeni partner ovog svetskog proizvođača. Nakon samo godinu dana od dobijanja ovog sertifikata, Cisco Systems je predstavio POSITIVE kao svog najinventivnijeg SMB partnera u Istočnoj Evropi što je veliko priznanje ovoj kući za dugogodišnje napore i ulaganje u razvoj informatičkih sistema, razvijanje svesti, kulture korišćenja i primene informacionih tehnologija.

Partnerstvo Cisco Systems i POSITIVE-a će korisnicima u Novom Sadu i šire, omogućiti savremenija, brža i jednostavnija mrežna rešenja .

Ovaj važan segment u Positive-u vode Zlatko Markser i Filip Miladinović (Cisco CCNA), školovani u okviru programa CISCO SMB za projektovanje i izradu računarskih mreža.

Kroz zajednički „Workshop” napravljen je i korak dalje gde je i predstavnik Cisco-a iz Hrvatske predstavio poseban segment u servisima i održavanju računarskih mreža koji će tek tokom 2009. godine u Srbiji dobiti na značaju.

Pristup kompanije Positive pokazuje kako ulaganje u znanje i intenzivno školovanje doprinosi prepoznavanju potreba korisnika informacionih tehnologija i da je inventivnost najbolji vrednosni pokazatelj.

Leave a Reply