aisec-ns
IT

Postani deo novog tima AIESECa u Novom Sadu

Studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane da se prijave za članstvo u timu za odnose sa kompanijama. Ako želiš da kraj ovog leta provedeš radeći nešto korisno i zabavno. Ako želiš da upoznaš nove ljude i budeš deo najveće studentske organizacije na svetu prijavi se i postani deo novog tima AIESECa u Novom Sadu.

Članstvom u AIESEC-u dobijaš mogućnost da se povežeš sa organizacijom, da radiš na našim projektima i osetiš atmosferu timskog rada. Tim za odnose sa kompanijama bavi se ugovaranjem partnerstava sa kompanijama i obezbeđivanjem dugoročne saradnje na obostrano zadovoljstvo. Možete steći praktične veštine iz oblasti komunikacije i korporativnih odnosa i na taj način naučiti nešto novo ali i proširiti svoja znanja.

aisec-ns

Za sve zainteresovane, AIESEC Novi Sad je pripremio zanimljivu manifestaciju kako bi se bolje upoznali sa radom organizacije, funkcijom, timskim radom. „Sales academy” se organizuje 12. i 13. avgusta na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić – USEE.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Više informacija i prijave možete pronaći na www.ns.aiesec.org.rs ili nawww.facebook.com/AIESECNoviSad

Leave a Reply