IT

Predstavljen raspored BootCamp-a

Postavljeni su termini intenzivne obuke u vidu BootCamp-a. BootCamp je zamišljen kao jedna inovativna ideja na teritoriji Srbije.

Ideja se sprovodi tako što se polaznici praktično izvode iz svog svakodnevnog okruženja i smeštaju u izolovani hotel u prirodi gde će apsolutno biti posvećeni obuci. Hotel u kome će se izvoditi obuke je renovirani hotel CePTOR na Andrevlju, na Fruškoj Gori. Hotel je tehnički opremljen sa svim potrebnim sredstvima za održavanje kursa.

Predavači na ovim kursevima su isključivo eksperti iz oblasti iz kojih će se održavati obuke sa dugogodišnjim iskustvom u predavanju i praksi.

Za sve one koji imaju previše obaveza u toku dana, posao, porodica, prijatelji… i kojima je potrebna stručna obuka – BootCamp je idealno rešenje. U zavisnosti od obuke za koju se opredele, od 3 do 9 dana, polaznici će savladati potrebna stručna znanja, koja inače traju 2 do 3 puta duže, uz sve svakodnevne aktivnosti. Za vreme BootCamp obuke, polaznici će biti smešteni u zaista lepo uređenom hotelu u nacionalnom parku Fruška Gora, okruženi ljudima koji imaju ista interesovanja ” izjavila je Jelena Desnica, direktor škole.

Naziv BootCamp kursa

Nulti dan
(smeštaj u hotel)

Početak
obuke

Završetak
obuke

Predavač

Više informacija o BootCamp-u možete dobiti na sajtu BootCamp.

Svi zainteresovani mogu da se jave na tel. 021 47 28 200 i da se prijave za BootCamp.

Leave a Reply