IT

Pregled 50 najboljih domaćih sajtova u februarskom broju PC-a

PC Press i ove godine predstavlja izbor 50 najboljih domaćih sajtova. Lista objavljena u časopisu PC broj 141 jedanaesta je poredu koju su urednici i saradnici časopisa kreirali nakon teške selekcije. Među sajtovima podeljenim u 9 kategorija ima dosta noviteta. Ubačena je potpuno nova kategorija Blogovi, a među novim sajtovima na listi nalaze se i www.blic.co.yu, www.emportal.co.yu, www.mtsmondo.com, www.www.personalmag.rs, www.limundo.com i drugi.

Kompletnu listu 50 najboljih domaćih sajtova 2007. godine po izboru urednika PC Pressa pogledajte na adresi www.pcpress.co.yu/top50/. Na istom mestu možete videti pobednike iz prethodnih deset izbora. Novi broj časopisa PC uz redovne rubrike donosi ekskluzivni opis BlackBerry komunikatora, test 16 modela skenera sa domaćeg tržišta, kao i opis veoma malog prenosnog računara ASUS Eee PC. Od softverskih tekstova izdvajamo prikaz beta 2 verzije Internet browsera Firefox 3, opis šeste verzije VMWare softvera za virtuelizaciju, te prvi deo uporednog pregleda on-line anti-virus skenera.

PC PRess je prvi isprobao i Kaspersky Anti-Virus i Internet Security na srpskom jeziku, a od ovog broja pokrenuta je i rubrika namenjena svim ljubiteljima Mac računara – iStyle! PC broj 141 je već u prodaju na kioscima i kod kolprotera

Leave a Reply