IT

Pregled domaće ponude LCD televizora u PC Pressu

Novogodišnji praznici su tradicionalno vreme velikih kućnih kupovina. PC Press svojim čitaocima ovog januara olakšava izbor novog televizijskog ekrana kroz pregled 30 LCD HD televizora dostupnih na našem tržištu. U pregledu su se našli Crypton, Grundig, LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp i Sony, dijagonale od 32″ do čak 70″.

Pored pregleda aktuelnih hardverskih i softverskih proizvoda, iz pera stručnih saradnika časopisa PC press stižu i tekstovi o novoj AMD Spyder platformi, fotoparatu Nikon D300, novoj verziji Visual Studio paketa za progamere, alatci za jednostavno objavljivanje Microsoft Publisher 2007, kao i novoj verziji programa za obradu zvuka Adobe Audition, a posvetilase pažnja i Facebook društvenoj mreži, te HTS smartphoneu sa podrškom za 2 SIM kartice.

Autori i saradnici magazina poslali su razglednice iz Pančeva, Las Vegasa i cyber sveta, a pored toga za preporuku su i redovne rubrike PC Pix, [email protected] i Bajtovi. Za veseo start 2008. godine pobrinuće se Vedra strana puna informatičkih gafova. PC broj 140 se na na kioscima i kod kolprotera može naći već od 29. decembra.

Leave a Reply