IT

Premijera serije SCI FI kanala na bioskopskom platnu u okviru Festivala srpskog filma fantastike

MISTERIJE HEJVENA, ekskluzivna serija na kablovskom kanalu SciFi, imaće premijeru nove sezone na bioskopskom platnu, prvog dana Festivala srpskog filma fantastike, u četvrtak, 13.oktobra u Domu omladine.

Misterije Hejvena, ekskluzivna serija SciFi Universal kanala, doživljava drugu sezonu nakon globalnog uspeha. Prva sezona bila je konstantno jedna od najgledanijih na svim većim tržištima a premijera u SAD-u privukla je 2,3 miliona gledalaca, što je dovelo na drugo mesto gledanosti među svim kablovskim programima. – Misterije Hejvena je naučnofantastična drama bazirana na romanu “Kolorado Kid”, čuvenog pisca, Stivena Kinga.

Serija prati samouverenog FBI agenta, Odri Parker, sa izgubljenom prošlošću, koja stiže u svoj rodni grad Hejven , gradić u državi Mejn, na rutinski zadatak. Uskoro, pokazuje se da je njen instinkt za rešavanje misterija dobrodošao nakon što otkrije da je, naizgled uspavani gradić, u stvari služio kao mesto u kome se skrivaju ljudi sa natprirodnim talentima. U drugoj sezoni Odri je primorana ne samo da vodi računa o svim nevoljama Hejvena, nego i da reši najteži slučaj ikada: tajnu svoje prošlosti i veze sa Hejvenom. Uloge tumače: Emili Rouz, Džejson Prisli, Lukas Brajant, Erik Balfor, Vinesa Antoan.

Novo izdanje Festivala srpskog filma fantastike (FSFF), najstarije žanrovske filmske svetkovine u Srbiji, biće održano od 13. do 16. oktobra 2011. godine u Domu omladine Beograda i Muzeju jugoslovenske kinoteke.

Za programe u Domu omladine Beograda plaća se dnevna karta po ceni od 150 dinara. Za programe u Muzeju Jugoslovenske kinoteke plaća se karta od 100 dinara po filmu.

Leave a Reply