IT

Prestigio 5785 QUAD tablet

Jedan od najprodavanijih brendova Tableta kod nas – Prestigio, predstavio je novi model PMP5785C QUAD koji krasi inovativni dizajn i vrhunske performansama. MultiPad 4 Quantum 7.85 je dizajniran za ljude dinamičnog načina života.

Glavne osobine ovog modela su rostrani 7,85-inčni ekran koji je izuzetno jasan i svetao zahvaljujući IPS tehnologiji, a sjajne performanse postiže uz pomoć četvorojezgarnog procesora.

prestigio-tablet

Zahvaljujući navedenom, digitalni svet se stapa sa stvarnim uz pomoć četvorojezgarne grafike koja pruža zadivljujuće video iskustvo. Uređaj radi na Androidu 4.2 Jelly Bean, te dolazi sa brojnim preistaliranim aplikacijama, a naravno preko Google Playa korisnicima je dostupno preko od 700.000 aplikacija.

Ponesite sa sobom sve podatke sa 8 GB raspoložive memorije i dodatno, čak do 32 GB dodatne memorije uz pomoć micro SD kartice. tablet krasi i dugotrajna baterija kapaciteta od 4700mAh a puni se putem micro USB priključka pružajući vam dodatnu mobilnost. Sve ovo spakovano je i moderno dizajnirano, tanko i elegantno aluminijsko kućište. U Comtradeu dostupan je za 17.499 dinara.

Leave a Reply