IT

Prestigio je ponovo dobio sertifikate ISO 9001 i ISO 14001

Prestigio je ponovo dobio sertifikate za usaglasenost sa medjunarodnim standardima kvaliteta i ocuvanja zivotne sredine

Kompanija Prestigio je dobila dva medjunarodna sertifikata za kvalitet: ISO 9001 i ISO 14001. Oni predstavljaju svedocanstvo da organizacija primenjuje standarde kvaliteta, bezbednosti i pouzdanosti, da je sa njima usaglasena i da je posvecena ocuvanju zivotne sredine.
ISO standardi su razvijeni od strane nezavisne i objektivne komisije koju cine medjunarodni strucnjaci. Oni omogucavaju organizaciji dostizanje standarda kvaliteta i ocuvanja zivotne sredine koji se postuju i priznaju u celom svetu. Ponovno dobijanje ISO 9001 i ISO 14001 sertifikata su dodatna garancija korisnicima da su Prestigio proizvodi visokog kvaliteta, i da aktivnosti i proizvodi imaju pozitivan uticaj na zivotnu sredinu.

“Ovo su objektivni dokazi koji potvrdjuju da se specijalni zahtevi ispunjavaju dosledno ” potvrdio je Martin Zeman, General Manager of Prestigio Europe. “Posedujemo neophodne operacione procese i izvore na jednom mestu kako bismo postigli zeljene ciljeve kvaliteta, a koraci ka kontinuelnom unapredjenju se stalno preduzimaju. Ovo je rezultat nase posvecenosti da ponudimo proizvode koji zadovoljavaju najvise standarde uz neprekidnu brigu za ocuvanje zivotne sredine .”

“Nasa je odgovornost da smanjimo i kontrolisemo nastanak zagadjenja i otpadnih materija tokom nasih aktivnost. Nas je cilj da efikasno koristimo resurse, materijale i energiju kroz reciklazu, redizajniranje procesa i proizvoda, i pronalazenje cistijih izvora energije. Prijem ovih sertifikata po drugi put predstavlja potvrdu da Prestigiio ima pozitivan uticaj kako na zivot nasih potrosaca tako i na okruzenje. ” rekla je Catherine Lazure-Guinard, Communication Manager u kompaniji Prestigio.

Leave a Reply