Događaji · IT

Prestigio manifestacija “White night”

Prestigio dokazuje da hi-tech oblast nije isključivo rezervisana za muškarce na specijalnoj manifestaciji “White night”

8. aprila Prestigio je predstavio svoju fashion liniju proizvoda u Stereo Lounge Tallinn, Estonija. VIP gosti i novinari najpopularnijih magayina bili su pozvani na poseban belo/zlatni modni šou a koji je posvećen lansiranju nove kolekcije Prestigio EssentialWhite – Data Safe II i Pocket Drive II Fashion edition.

Tri prelepa modela obučene u glamurozne haljine predstavile su nove “damske” proizvode kao i specijalnu dopunsku opremu koja je uključena u poklon pakovanju proizvoda – dve ekskluzivne kožne torbe koje ne samo da štite disk, već daju dopunsku šansu da izrazite svoj jedinstven stil.

Tema događaja bila je “White night”, u skladu sa čim su gosti bili dočekani specijalno pripremljenim Prestigio koktelima “White essential”. Nastavak večeri doneo je nove impresije čokoladnom fontanom – koja se savršeno uklapa u legendarne bele noći.

Prestigio “Art of hi-tech” proizvodi dizajnirani su da zadovolje jedinstvene potrebe. Predstavljeni proizvodi za smeštaj Data Safe II i Pocket Drive II – Fashion Edition kreirani su da šarimiraju dama svojim modernim izgledom, ali oni kombinuju izgled sa najnovijom tehnologijom i neverovatnom funkcionalnošću.

 

Data Safe II Fashion Edition

Besprekorna kombinacija boja zlatne i bele obezbeđuje da se smeštaj podataka izdvoji iz uobičajenosti. Sa ovim malim uređajem koji se lako može prenositi u različita okruženja uvek možete pristupiti svojim podacima bez obzira gde se nalazite. Savršeno upotpunjen sa elegantnom kožnom tašnom ovaj prenosivi uređaj ne samo da izrađava ličnost vlasnika već obezbeđuje vrhunsku funkcionalnost i kvalitet.

Ključne karakteristike:

  • 2.5″ mobilni disk

  • Kapacitet: 80-320 GB

  • SATA tehnologija

  • Moderne kožne torbe upotpunjuju proizvod

  • Specijalno pakovanje

 

Pocket Drive II Fashion Edition

Moderno kožno telo redizajniranog Pocket Drive II uređaja privlači pažnju na prvi pogled. Zlatni ornamenti na beloj koži nežno maskiraju najnoviju tehnologiju upotrebljenu na uređaju, povećan kapacitet, USB 2.0 interface i 1.8″ mobilni disk u uređaju. Ovaj izuzetno lagan uređaj savršeno oslikava životni stil modernih ljudi koji posvećuju pažnju svakom detalju njihovog modernog izgleda.

Ključne karakteristike:

  • 1.8″ mobilni disk

  • Kapacitet: 60, 80, 100 GB

  • Moderne kožne torbe upotpunjuju proizvod

  • Specijalno pakovanje

  • Moderno kožno telo sa zlatnim ornamentima

Leave a Reply