IT

Prestigio predstavio seriju MultiPad Android tablet računara

Kompanija prestigio predstavila je novu seriju MultiPad tabličnih računara zasnovanih na Google Android operativnom sistemu. Kolekcija tabličnih računara iz Multipad serije rasporešena je u tri serije: Prestigio MultiPad 3 serije, 5 serije i 7 serije.

Svi uređaji sadrže najznačajnije uobičajene tablet funkcije poput WIFI, G-senzora, dugovečne baterije i tipičnog Prestigio dizajn stila. Dodatna prednost ovih uređaja što su veoma tanki i lagani tako da obezbeđuju komfor laganog prenosa. Takođe, svi uređaji doalze sa instaliranim Office Suite Pro kancelarisjim paketom, koji je u potpunosti kompatibilan sa Microsoft Office 2003/2007 i 2010 paketima.

Model PMP3084B predstavlja entry-level uređaj namenjen početnicima u svetu mobilnih tablet računara i nudi ekran dijagonale 8,4” u formatu 4:3, tako da ovaj tablet predstavlja sjajni eBook čitač, ali nudi i i poptpunu audio-vizuelnu zabavu plus internet krstarenje preko WIFI komponente.

Prestigio MultiPad 5 seriju sačinjavaju modeli sa ekranima od 7” i 10,1”, a nude širok spketar mogućnosti i sa HD videom. Prestigio MultiPads imaće cene u rasponu od 169 € do 299 €.

Leave a Reply