IT

Prezentaciji rešenja Extreme Networks-a u Srbiji

Extreme Networks, vodeći svetski proizvođač mrežnih uređaja i rešenja i Algotech će organizovati zajedničku prezentaciju o dizajniranju i upravljanju distribuiranim konvergentnim mrežama.

Prezentacija pod nazivom Extreme Purple Update će biti organizovana u Beogradu u Hotelu Kontinental 5. februara 2008. sa početkom u 9.00h.

Prezentacija se odnosi na kontrolu, performanse i uvid u rad distribuiranih konvergentnih mreža, a informacije su namenjene svima koji se bave planiranjem, projektovanjem, instalacijom i održavanjem Ethernet i telekomunikacionih mreža.

Pored ostalih predavača, prezentaciji će prisustvovati i Ruedi Wegmann, Regional Sales Manager za juznu i istočnu Evropu, i on ce rado odgovarati na pitanja prisutnih.

Rastu prihodi kompanije Extreme Networks

Extreme Networks, Inc. takođe je danas objavio svoje finansijske rezultate za drugi kvartali fiskalne 2008 godine, koji se završio 30. decembra 2007. U tom kvartalu je, prihod povećan za 7% , i iznosi 92,5 miliona USD, u odnosu na 86,9 miliona USD u prethodnom kvartalu.

U ovom kvartalu zabeležen je najveći porast naših prihoda u poslednje dve godine I to pre svega zahvaljujući našim novijim proizvodima koji su već široko prihvaćeni na tržištu.” Izjavio je Mark Canepa, predsednik i CEO kompanije Extreme Networks. “Naš kontinuirani uspeh pokazuje da su naše vizije, kao i naši proizvodi u skladu sa zahtevima i potrebama potrošača.”

Leave a Reply