IT

Prijavite se za besplatno školovanje na Srednjoj školi za IT!

Osmaci ove godine imaju jedinstvenu priliku da se besplatno školuju za tražena zanimanja budućnosti. One koji se budu pokazali kao najbolji, Srednja za informacione tehnologije obradovaće besplatnim školovanjem ili značajno umanjenom školarinom!

 

Za besplatno školovanje ili umanjenu školarinu, mogu da konkurišu svi osmaci koji su imali prosek 5,00 na kraju svakog razreda tokom osmogodišnjeg školovanja, ali će za to morati da pokažu dobro znanje iz matematike.

iths

Svi zainteresovani se mogu prijaviti do 10. juna, na linku: http://www.iths.edu.rs/prijavite-se-za-stpendiju. Testiranje će se vršiti 12. juna, o čemu će svi kandidati biti posebno obavešteni. Za sve one koji ne budu u vrhu rang liste, takođe će biti omogućene određene pogodnosti za školovanje.

 

Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS) na ovaj način želi da omogući što većem broju učenika u Srbiji, koji žele da uče i napreduju, da dobije pristup najboljem mogućem školovanju u savremenim svetskim uslovima. Cilj ove akcije je da se što više osmaka u Srbiji pripremi za zanimanja budućnosti i bude sposobno da prati svetske trendove u razvoju modernih tehnologija.

Leave a Reply