Događaji · IT

Primena robota u industriji

U okviru svojih aktivnosti iz područja primene automatizacije procesnih postrojenja u industriji, u Provrednoj Komori Beograda 9. aprila održaće se stručni skup: „PRIMENA ROBOTA U INDUSTRIJI“

Kako je ova delatnost razvijena u procesima industrijskih postrojenja, predlažemo da Vaš predstavnik prisustvuje stručnom skupu, na kome će biti prezentovana praktična iskustva kompanije ICM Electronics (Proizvodnja robotskih ćelija iz Platičeva), kao i proizvodna linija fabrike Metalac-Posuđe koja predstavlja njihov realizovan projeakat automatizacije.
ICM-ov projektni tim će, u okviru svoje prezentacije, predstaviti robotske aplikacije, kao i prednosti korišćenja robota u procesima pakovanja, paletiziranja, zavarivanja i farbanja.
Cilj skupa je da se predstave dostignuća primene automatizacije i robotike u industriji Srbije, kao jednog od načina poboljšanja efikasnosti i ušteda u proizvodnji. Uvodničari će biti Dragan Mićić direktor kompanije ICM Electronics i Aleksandar Marković, direktor Metalac posudja.

Leave a Reply