IT

Pripreme za informatička takmičenja

Svake godine, zahvaljujući brojnim uspesima naših mladih informatičara Srbija se okiti zlatnim, srebrnim i bronzanim medaljama. Iako nemaju najbolje uslove za pripreme, ovi učenici su spremni da daju svoj maksimum i često imaju bolje rezultate od bolje pripremljenih ekipa.

U susret predstojećoj takmičarskoj sezoni, Društvo matematičara Srbije organizuje pripremnu nastavu za takmičenja iz informatike učenika osnovnih škola. Planiranim fondom od 45 časova obradile bi se teme predviđene programom takmičenja, a polaznici bi pohađali nastavu svake subote. Učenike bi pripremali bivši takmičari sa velikim iskustvom na domaćim i međunarodnim informatičkim takmičenjima.

Početak kursa planiran je za subotu 8. oktobar 2011. godine, dok je cena obuke 18.000 dinara, sa mogućnošću plaćanja na više mesečnih rata. Pored pripreme, sa istim fondom časova u ponudi su kursevi za kreiranje igrica, C# programiranje, kao i web radionica. Pored pomoći učenicima, potrudićemo se da izađemo u susret nastavnicima i profesorima kako bi što bolje pripremili svoje đake za takmičenja. Pozivamo sve profesore zainteresovane za seminare i tribine da nas kontaktiraju.

Za više informacija kontaktirajte CET školu računara na 3281-614 ili pošaljite mejl na [email protected]

Leave a Reply