IT

Priznanje za Algotech

Algotech iz Beograda je drugi put za redom proglašen za najboljeg partnera kompanije Avaya u celom Adriatik regionu, na osnovu odličnih poslovnih rezultata (godišnji rast prodaje za 20% u poređenju sa fiskalnom 2006). Ova prestižna nagrada dodeljena je kompaniji Algotech 11. decembra u Zagrebu.

 Srpsko tržište postaje sve više fokusirano na kupce. Velike kompanije, ali i mala i srednja preduzeća, ulažu veliki napor da unaprede klijent servis pomoću najsavremenijih telekomunikacionih rešenja. To značajno utiče na dobre rezultate prodaje“, izjavio je Zoran Došlić, direktor prodaje u Algotech-u Srbija, koji je proglašen za najboljeg Avaya prodavca u 2007. u Adriatik regionu.

U toku 2007. godine, Algotech Srbija je ostvario saradnju sa velikim brojem poznatih i renomiranih kompanija uključujući i Delta Generali Osiguranje, Banca Intesu, Komercijalnu Banku i Lutriju Srbije.

Ponosni smo na nagradu, jer je stigla kao rezultat upornog i predanog rada. Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima našeg mladog i odlučnog tima, kao i regionalnoj mreži poslovnica, još jednom smo potvrdili lidersku poziciju u Adriatik regionu”, prokomentarisao je Aleksandar Bakoč, direktor Algotech-a Srbija.

Leave a Reply