IT

Priznanje za Xerox ConnectKey tehnologiju poboljšanja rada sa dokumentima

Frost & Sullivan sa ponosom nagrađuje kompaniju Xerox Globalnom Frost & Sullivan nagradom za izvrsnost u tehnološkim inovacijama za Xerox ConnectKey tehnološku platformu.

 

ConnectKey predstavlja pomak kompanije Xerox od hardvera prema integrisanom modelu softverske platforme preko svojih multifunkcionalnih štampača. ConnectKey tehnologija donosi veću praktičnost, produktivnost, sigurnost i kontrolu troškova odgovarajući potrebama rastuće mobilne radne snage kao i potrebama za naprednu IT sigurnost.

xerox

ConnectKey poboljšava tokove rada pomoću alata kao što su ConnectKey za SharePoint® i Business Process Outsourcing Integration kroz Xerox Services i  omogućava korisnicima da sami kroje korisnički interfejs dodavanjem prilagođenih ikona na početnom ekranu. Nudeći bežičnu tehnologiju, ConnectKey omogućava pristupanje softveru u pokretu, bez potrebe za dodatnim troškovima. Xerox takođe podržava protokole poput Apple Air Print™ standarda tako da se korisnici lako mogu povezati i štampati sa svojih iOS pametnih telefona ili tableta.

 

ConnectKey tehnologija dopunjuje uređaje Xerox tako da funkcionišu kao platforme koje omogućavaju programerima da u njih upisuju softvere. Uz to, ta tehnologija donosi dodatnu sigurnost softvera i klijentima donosi bolji pregled IT osoblja. Za veće kompanije Xerox je napravio ConnectKey kompatibilnim s Cisco TrustSec-om za jednostavnu integraciju sa velikim sigurnosnim sistemima.

 

ConnectKey ima za cilj da optimizuje protok dokumenata i istovremeno poveća ukupni prihod za klijente nudeći rešenja za mobilno štampanje i skeniranje koja su u potpunosti integrisana sa tehnologijom zasnovanom na oblaku i mobilnim uređajima. Mnoge ConnectKey funkcije postignute su kroz proces inovacije, a Xerox je testirao softvere u pet različitih okruženja u kojima se nalaze MFP-i.

 

Svake godine Frost & Sullivan dodeljuje ovu nagradu kompaniji koja je pokazala izvrsnost u novim proizvodima i tehnologiji u svojoj industriji. Kompanija  koja dobije ovu nagradu pokazala je inovativnost pokretanjem široke linije novih proizvoda i tehnologija.

 

Frost & Sullivan Best Practices nagrada daje priznanje kompanijama na različitim regionalnim i globalnim tržištima za izvanredan uspeh i vrhunske performanse u područjima kao što su liderstvo, tehnološke inovacije, usluge za kupce i strateški razvoj proizvoda. Industrijski analitičari upoređuju učesnike na tržištu i mere performanse putem detaljnih intervjua, analiza i opsežnih istraživanja kako bi se utvrdile najbolje prakse u industriji.

Leave a Reply