Događaji · IT

Pro-Bit prezentuje upotrebu elektronskih arhiva u računovodstvu

Nakon prvog učešća na seminaru u organizaciji IPC-a, preduzeće Pro-Bit po drugi put učestvuje na savetovanju koje se će biti održano na Zlatiboru

Pro-bit Beograd učestvuje na savetovanju u organizaciji Informativno poslovnog centra (IPC) na Zlatiboru dana 10.07. (četvrtak) od 16 – 17 h.

Preduzeće PRO-BIT  objavilo je svoje učešće na Savetovanju preduzeća IPC – Informativno poslovni centar “Žuta knjiga” koji će se održati na Zlatiboru (09– 13. jula 2008.) Savetovanje– Novine i primena PRIVREDNO – FINANSIJSKIH propisa.

Pro-bit Beograd d.o.o. sa ponosom najavljuje svoje učešće na seminaru dana 10.07.2008. u četvrtak, gde će u 16 h održati grupnu prezentaciju. Tema prezentacije: UPOTREBA ELEKTRONSKOG ARHIVA U RAČUNOVODSTVU – predavači: Aleksandar Vreta i Damjan Komarica.

Predavanje traje 1 h i održava se u Kongresnom centru “Srbija”. Nakon prezentacije preduzeće Pro-Bit d.o.o. Beograd organizuje nagradnu igru, gde najsrećniji dobija vaučer u vrednosti od 1.000 EURA popusta prilikom kupovine programskih rešenja PRO.3.

Leave a Reply