MaurusX_side01
IT

Profesionalni miš za igrače Genius Maurus X

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je miš namenjen zahtevnim igračima, pod nazivom Maurus X.

Ovaj odlični miš izrađen je pre svega za ljubitelje FPS igara, a može da se pohvali i posebnim ultraljubičastim premazom na glavnim tasterima i gumiranim bokovima za što bolje ležanje u ruci tokom brzog igranja.

MaurusX_side01

Maurus X opremljen je SG Core tehnologijom koja nudi raspon rezolucije između 100 i 4.000 dpi koji možete menjati u toku igre jednostavnim pritiskom na odgovarajući taster, što vam omogućava da ponašanje miša prilagodite trenutnoj igri ili trenutnoj situaciji. Brzina reakcije miša iznosi samo jednu milisekundu, budući da se sva potrebna podešavanja odvijaju interno, u ugrađenoj memoriji.

Pleteni kabl dužine 1,8 metara i pozlaćeni USB konektor osiguravaju stabilan prenos signala. Igrači mogu definisati različite profile za korišćenje ovog miša u raznim situacijama, uz pomoć korisničkog sistema Scorpion koje vam omogućava da definisete do 40 makro-naredbi.

Maurus X opremljen je ugrađenim tegom mase 50 grama i OMROM prekidačima zahvaljujući kojima tasteri mogu izdržati do osam miliona klikova.

Maurus X je dostupan u opremljenijim prodajnim objektima opreme za računare već sada.

Leave a Reply