programerski-kursevi
IT

Programerski kursevi za početnike

U okviru realizacije kampanje “Prekvalifikuj se – postani programer“, koju je pokrenula kompanija Smart d.o.o. iz Novog Sada, a koju je podržala kompanija Schneider Electric DMS NS d.o.o, Novi Sad, jedna od osnovnih ideja je bila da se nezaposlenima olakša put koji vodi do pronalaženja posla, odnosno zaposlenja.
Činjenica leži u tome da poslovi vezani za informacione tehnologije spadaju u retke poslove koji imaju perspektivu i koji nude sigurniju budućnost.

programerski-kursevi

 

U našoj zemlji nezaposlenost svakog dana raste, prema nekim podacima na posao se čeka i do deset godina, dok se jedino u IT kompanijama na posao ne čeka ni dana. Kako bi građanima pomogli u pronalaženju zaposlenja, škola računara Smart School u okviru kompanije Smart d.o.o. je, u saradnji sa kompanijom Schneider Electric DMS NS, razvila kurseve namenjene svima koji žele, mogu i hoće da se prekvalifikuju i postanu IT stručnjaci. U tu svrhu kreirani su sledeći kursevi:

  • Osnove programiranja (MS Visual Studio – C#),
  • Osnove programiranja (Windows Presentation Fundation)
  • Osnove programiranja (Windows Comunication Foundation)
  • Osnove programiranja (Uvod u ASP.NET)

Niz kurseva “Osnove programiranja” je posebno prilagođen onima koji žele da započnu svoju karijeru kao programeri. Ovi kursevi obuhvataju gradivo koje je predviđeno za početnike, namenjeni su kako mladima tako i svima koji žele da se bave poslovima iz oblasti informacionih tehnologija. Najuspešniji polaznici dobijaju preporuku koju mogu priložiti prilikom konkurisanja za posao u kompaniji Schneider Electric DMS NS.

Da ne bi čekali posao, preporučujemo da se prekvalifikujete i znatno povećate šanse da pronađete zaposlenje.

Leave a Reply