IT

Proširena saradnja sajta poslovi.infostud.com i Nacionalne službe zapošljavanja

Infostudov www.poslovi.infostud.com sajt za zapošljavanje u Srbiji, proširio je saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje.

Naime, sajt Nacionalne službe će početi prikazivanje određenog broja novopostavljenih oglasa sa Infostuda, a Infostud je na svom sajtu poslovi.infostud.com otvorio posebnu stranicu na kojoj će biti predstavljene najvažnije aktivnosti Nacionalne službe, kao i svi aktuelni oglasi sa sajta NSZ (www.nsz.sr.gov.yu).

Tako se, osim zajedničkog nastupa na sajmovima zapošljavanja i informisanja nazaposlenih o aktivnostima i projektima Nacionalne službe od strane Infostuda, započelo i sa realizacijom saradnje između njihovih web sajtova. Osim ovoga, Nacionalna služba, koja je u Infostudu prepoznala značajnog partnera, će u svom štampanom nedeljniku Poslovi prenositi određeni broj oglasa sa ovog sajta i pratiti njegove aktivnosti.

Sonja Kmezić, šef sajta poslovi.infostud.com komentariše najnoviju saradnju sa Nacionalnom službom zapošljavanja:

Do proširenja saradnje je došlo nakon sklapanja dogovora u maju o poslovnoj saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja. Nacionalna služba za zapošljavanje tada je prepoznala kapacitete i potencijale našeg sajta, a u sajtu poslovi.infostud.com partnera sa kojim će se najefikasnije boriti za smanjenje nezaposlenosti u Srbiji. Kako NSZ statistički pokriva više oglase državnih institucija, a poslovi.infostud.com privatnih kompanija i preduzeća, ova će saradnja efikasnije objediniti ponudu na domaćem tržištu rada i učiniti je lakše dostupnom ljudima svih profila koji su u u potrazi za poslom”, završava Kmezić.

Leave a Reply