IT

Proslava 1. rođendana računarske gimnazije Smart

Zadovoljstvo prve generacije, pametnih gimnazijalaca, nije moglo da se sakrije na održanoj predstavi povodom proslave prve godišnjice otvaranja Računarske gimnazije Smart. Učenici su u saradnji sa razrednim starešinom Dušankom Đokić, napravili dinamičnu i zanimljivu predstavu prošaranu odmerenim humorom i prirodnom kreativnošću đaka, koju su održali u svečanoj sali pred pedesetak prisutnih roditelja i prijatelja gimnazije.

“Izuzetno je važno da pored aktivnog rada sa učenicima u praćenju nastave i savladavanja nastavnog gradiva, radimo na vaspitnom segmentu kroz organizovane školske i vannastavne aktivnosti. Izuzetno smo ponosni na našu prvu generaciju Smartovaca, koji su za kratak period ostavili traga sa svojim rezultatima na mnogim takmičenjima organizovanim u zemlji,” izjavio je direktor gimnazije Gliša Gavrilov.

Predstava je prikazala školske dane, školu, profesore, učenike i roditelje viđene iz različitih uglova, među kojima su se prisutni sigurno bar u jednoj verziji prepoznali. Prijatelji gimnazije Džimi i Gile, koji čine “Duo Gitaru” ispunili su prostor zvucima usne harmonike i gitare.

Leave a Reply