IT

Prvi detalji iz “The Walking Dead: Survival Instinct”

Za razliku od odličnog The Walking Dead: The Game, Survival Instinct biće baziran na osnovu sjajne televizijske serije koja je sad u trećoj sezoni.

Survival Instinct biće FPS u kojem ćete voditi megakul Daryla Dixona ali i njegovog poremećenog brata Merla Dixona, a radnja se dešava pre početka serije, još dok je glavni junak Rick Grimes u komi. Daryl je taj koji samo pokušava da preživi u Džordžiji i naravno, usput čisti svet od zombija. Ipak, ovo nije klasična pucačina, iako je izdaje Acitivison. Umesto silnog napucavanja moraćete da odvraćate pažnju desetinama zombija i onda zbrišete u suprotnom pravcu ili da se prošunjate pored njih. Naravno, pucnjava je prisutna ali ne čini suštinu gejmpleja.

Kako je navedeno, biće ubačeno i grananje misija, a u svoju družinu možete primiti preživele koje spasite usput, pa im zatim i dodeljivati zadatke, s kojih se možda neće vratiti živi ukoliko ih ne opremite kako treba. Novinarima još uvek nije dopušteno da probaju igru, ali na osnovu slika možemo reći da grafika deluje vrlo prosečno. Ipak, do izlaska igre ostalo je dovoljno vremena da se taj element popravi.

Leave a Reply