IT

PSTech na CeBIT-u 2011

Četvrti put za redom, PSTech je učestvovao na najvećem sajmu informaciono telekomunikacionih tehnologija CeBIT 2011.

Pored ključne teme “Život i rad u oblaku”, focus je bio i na modernim trendovima u hardverskim , softverskim i mobilnim tehnologijama, IT sigurnosti i inteligentnim rešenjima za poslovne i privatne korisnike.

Stručnost posetilaca i njihovo poznavanje tehnologije je ostavilo jak utisak na izlagače: „CeBIT zapravo počinje dosta pre samog otvaranja izložbe tako da učesnici mogu da vreme na sajmu iskoriste na najproduktivniji mogući način. Posetioci su se dobro pripremili, pre svega putem interneta, pa su u Hanover došli sa konkretnim zahtevima i investicionim projektima“, komentariše Ernst Raue, predstavnik Deutsche Messe za CeBIT. Ovo se oslikava u porastu volumena potencijalnih ulaganja na CeBIT-u za 20 procenata u odnosu na prošlu godinu. Kako navodi Raue: „Mnoga preduzeća su zabeležila znatno veći broj lead-ova nego protekle godine. CeBIT je za 45 sati trajanja generisao više od 7 miliona poslovnih kontakata. To čini CeBIT najefikasnijom platformom za marketing, uspostavljanje poslovnih kontakata i akviziciju novih klijenata u celom svetu.“ Sada je na preduzećima da kroz ove poslovne kontakte ostvare promet.

PSTech je iskoristio priliku da na ovogodišnjem CeBIT-u predstavi novu verziju SugarCRM Cisco IP tel Call konektora. Uz pomoć ovog proizvoda, korisnici Cisco Unified Communication Manager-a od sada su u mogućnosti da koriste Call konekciju sa svojim SugarCRM sistemima. PSTech takođe najavljuje početak distribucije ovog proizvoda preko nekih od najvećih SugarCRM partnera u narednom periodu.

CeBIT je naveći međunarodni događaj u digitalnoj industriji. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji prezentacija, konferencija, svečanog otvaranja i korporativnih događaja, CeBIT predstavlja neprevaziđen događaj na kom se otvaraju novi i zatvaraju uspešni poslovni poduhvati. Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) i ove godine je, organizovala zajednički nastup srpskih kompanija na najvećem sajmu informaciono telekomunikacionih tehnologija.

Naredni CeBIT će se održati od 6. do 10. marta 2012. u Hanoveru.

Leave a Reply