IT

Računarska gimnazija nagradila mladenovačke osnovce

Stručni žiri Računarske gimnazije izabrao je najbolje radove učenikaOŠ “Momčilo Živojinović”, koja već godinama organizuje tribine “Drugarstvom do znanja” kao vid vršnjačke edukacije. Voditelji tribina su učenici ove škole. Tribinu prati prezentacija u Power Pointu, likovni radovi i brojni skečevi na zadatu temu, koju osmisle sami učenici.

Žiri gimnazije je pregledao svih 17 pristiglih radova učenika sedmih i osmih razreda, koji su ocenjivani u pet kategorija: muzika, video, tekst, animacija i kompletan utisak koji rad ostavlja.

Iako su sve ekipe pokazale dosta znanja, umešnosti i dobrih ideja autora, komisija je odlučila da kao najbolji proglasi rad “Vojske Hladnog rata” (VIII – 7) i posebno pohvali još pet radova:“Narodni običaji” Dubona, “Borba protiv pušenja” (VII – 7),“Trgovina ljudima” (VII – 2), “Narkomanija” (VII – 6) i“Nasilje u školama” (VIII – 1). Računarska gimnazija je svim učenicima poklonila računarsku literaturu, u izdanju CET-a, kao i knjige izdavačke kuće Portalibris. Pobednik tribine Dimitrije Mitić, učenik osmog razreda, dobio je specijalnu nagradu popust od 50% za upis Računarske gimnazije u školskoj 2010/2011. godini.

Leave a Reply