Hardware · IT

Reciklaža IT opreme i u Zrenjaninu

Kompanija BIS IT Reciklažni centar iz Pančeva koja se bavi reciklažom IT opreme, nastavlja svoju akciju “Green point” u saradnji sa ovogodišnjim , 9. po redu Sajmom inovacija “INOCOOP 2008” u Zrenjaninu.

Uz veliku pomoć RPK Pančeva, kompaniji BIS IT Reciklažni centar je omogućen nastavak akcije i u ostalim delovima Srbije.

Posle veoma uspešnog početka na MOBILE FEST-u u Novom Sadu, kada je za 3 dana prikupljeno nekoliko računara i oko 30-tak mobilnih telefona, akcija “Green point” se nastavlja u Zrenjaninu.

Cilj akcije je da se omogući svim Zrenjanincima koji brinu o zaštiti životne sredine da svoje stare elekronske i električne uređaje recikliraju i na taj način učine nešto za dobrobit šire društvene zajednice.
Ovog puta je JKP Zrenjanin obezbedio sadnice za sve ljude dobre volje i omogućio da stari računar ili mobilni telefon budu zamenjeni cvećem.
“INOCOOP 2008” se održava u hali “MEDISON” u Zrenjaninu od 28.08.2008. do 30.08.2008, u sklopu internacionalne turističko-kulturne manifestacije “DANI PIVA”.

“Green point” punkt će biti postavljen prvog dana sajma, 28.08. i ovim putem pozivamo sve zainteresovane da se pridruže akciji.

www.rpkomora-zr.co.yu

www.jkpciz.co.yu

www.rpkpancevo.com

www.it-recycling.biz

Leave a Reply