IT

IT reciklaža kao kultura življenja

U saradnji sa Beogradskim dramskim pozorištem, Zvezdara teatrom i pozorištem Boško Buha i PC Centrom BIS IT reciklažni centar na ovogodišnjem sajmu ekologije Ekofair organizovali su jedinstvenu akciju “Green point – ko reciklira taj i dobija” u cilju promovisanja reciklaže kao kulture življenja.

Na Ekofairu od 14. do 16. oktobra, u Hali 1, Beogradskog sajma, bio je postavljen “Green point” punkt na kome su svi posetioci mogli da ostave nešto od e-otpada na reciklažu (moblini telefon, fiksni telefon, punjaće, kablove, računare i prateću ačunarsku i IT opremu..).

Sve ljude dobre volje čekaali su  fenomenalni pokloni, vaučeri za popuste i karte za pozorišne predstave Beogradskog dramskog pozorišta, Zvezdara teatra i pozorišta Boško Buha . Posetioci koji su doneli monitor ili računar na reciklažu dobili su vaučere sa popustom od 1000 do 3000 dinara, plus sajamski popust od 20% na kupovinu novog kod PC Centra.

Poklanjanje karata i vaučera sa popustima za pozorišne predstave ima za cilj promovisanja reciklaže uopšte, a posebno reciklaže IT opreme, s obzirom da takav vid ponašanja i brige o okruženju treba da postane deo svakodnevne

Leave a Reply