IT

RECRO-NET otvorio kancelarije u Beogradu

Firma RECRO-NET, jedan od vodećih hrvatskih sistem integratora, prošle sedmice je otvorila kancelariju u Beogradu, te nastavila sa svojom strategijom širenja u regiji otvoranjem firme u Srbiji.

Otvaranje kancelarije u Beogradu firma je obeležila prijatnim druženjem u klubu Colonial Sun. Na otvorenju firme okupili su se predstavnici vodećih svetskih proizvođača i ponuđača informatičke opreme prisutnih na srpskom tržištu, kao što su Cisco Systems, Microsoft i IBM te predstavnici vodećih srpskih i hrvatskih firmi i banaka.

Hrvatska firma RECRO-NET osnovana 2001. godine u Zagrebu već nekoliko godina uspešno posluje u Bosni i Hercegovini, a prošle godine firma je otvorila ured u Dubaiu.

Firma u Beogradu planira da preslika strategiju poslovanja iz Hrvatske, orijentisanu na stvaranje zadovoljstva kupaca i pružanje kvalitetne usluge, i nastaviti sa ulaganjem u znanje svojih zaposlenih i zadržavanje statusa firme sa najvećim brojem sertifikovanih pojedinaca u regiji.

U sve četiri zemlje sveta u kojima posluje, RECRO-NET pruža usluge projektovanja i razvoja, konsaltinga, izvođenja, nadzora, održavanja i unapređivanja sofisticiranih IT sistema.

Kao jedan od retkih regionalnih Cisco Learning partnera, RECRO-NET u beogradskoj kancelariji otvara i Obrazovni centar s ciljem pružanja obrazovanja na području mrežnih i računarskih tehnologija.

Uprkos najvećoj ekonomskoj krizi od vremena nastanka moderne ekonomije RECRO-NET je uvidio potencijal na srpskom tržištu i započeo je poslovanje s velikim entuzijazmom i verom u srpsku privredu. Naša misija je da prenesemo znanje i iskustvo stečeno kroz rad na velikim projektima u regiji i da na zadovoljstvo naših klijenata pružimo jednu novu dimenziju kvaliteta usluga i na ovom tržištu. Ponosni smo na poverenje i podršku koju nam pružaju naši regionalni klijenti i uvereni smo da će RECRO-NET Srbija biti pouzdan i kvalitetan partner našim kako postojećim tako i novim klijentima jednako kao što je RECRO-NET u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i na Bliskom istoku“- rekao je Dragan Gajić– direktor RECRO-NET Beograd.

Leave a Reply