Događaji · IT

Red Dot nagrada za godišnji izveštaj Ericssona Nikole Tesle

Na nedavno završenom Red Dot communication design konkursu,  jednom od najvećih takmičenja u dizajnu na svetu, u kategoriji godišnjih izveštaja Red Dot nagrada dodeljena je TRIDVAJEDAN kreativnom timu za godišnji izveštaj “Mladi Talentovani Profesionalni” kompanije Ericsson Nikola Tesla. Ove godine za Red Dot communication design prijavljeno je rekordnih 5885 radova iz čak 39 zemalja, a sama nagrada dodeljuje se za izvrsnost dizajna na području komunikacije.

U obrazloženju ove nagrade ističe se da rešenje godišnjeg izveštaja “Mladi Talentovani Profesionalni” kompanije Ericsson Nikola Tesla naglašava kreativnost i odvažnost kompanije koja proizlazi iz njenog znanja i iskustva. Poruke jedinstveno komuniciraju mogućnosti, ciljeve i viziju kompanije , a visokokvalitetan papir premazan lakom sa mirisnom narandže direktno prenosi ideju o svežem pristupu poslovanju.

Izvorka Jurić, kreativna i art direktorka na navedenom projektu, komentarišući nagradu, istaknula je važnost koju kompanija Ericsson Nikola Tesla posvećuje plasiranju informacija o poslovnim rezultatima na razumljiv i atraktivan način. „Danas, kada kod mnogih kompanija poslovni rezultati podbacuju, izuzetno je važno kvalitetno prezentovati uspešnost poslovanja.

Zato u svom godišnjem izveštaju, koji uz opšti i finansijski deo sadrži i izveštaj o društvenoj odgovornosti, Ericsson Nikola Tesla šalje poruku o stabilnosti i pouzdanosti kompanije. Prošlogodišnji izveštaj stručni žiri Red Dot-a prepoznao je kao kvalitetan korporativni dizajn i zbog toga smo, naravno, jako zadovoljni.”

Leave a Reply