IT

RRC potpisao distributerski ugovor sa kompanijom Pelco

RRC je  potpisao distributerski ugovor sa kompanijom Pelco by Schneider Electric i na taj način proširio svoju ponudu sa sistemima za video nadzor.

Inače, kompanija Pelco by Schneider Electric ima dugu o prestižnu istoriju i tradiciju na polju video nadzora, pri čemu su pozanti po svom kvalitetu, inovativnim proizvodima i uslugama, što je uslovilo da postane najtraženiji dobavljač opreme za video nadzor.

pelco

Pelco je osnovan daleke 1957. godine, sa sedištem u Clovisu ( Kalifornija) i od tada , pa sve do danas, prestavlja svetskog lidera u ovom segmentu.
Od 2007. Pelco postaje deo Schneider Electric grupacije, unutar koje posluje i danas. Inače zapošljava preko 2200 ljudi, a svoje proizvode plasira preko distributrsko – partnerske mreže u više od 130 zemalja širom sveta.

Pelco by Schneider Electric je svetski lider u projektovanju, razvoju i proizvodnji video sigurnosnih sistema, uključujući IP rešenja fiksnih, dome, kao i tzv. „integrated positioning camera“ sistema, zatim „next-generation video management and software-only „ rešenja, video matrix rešenja, „ full HD display“ rešenja , itd.

Uskoro će biti organizovani work-shopovi, koje će RRC , u saradnji sa nadležnim ljudima iz Pelcoa organizovati za sve zainteresovane partnere.

Leave a Reply