Događaji · IT

SAGA na Infofestu

Beogradska IT kompanija SAGA predstavila je na INFOFESTU program i najuspešnije aktivnosti u proteklih godinu dana. SAGA nudi profesionalne servise, kompletna rešenja, outsourcing, obuku korisnika i niz drugih usluga. Stručnjaci SAGE uvođenjem novih savremenih servisa u razne kompanije potvrđuju da IT u njima sada pokreće biznis.

Menadžeri sve više shvataju da IT doprinosi smanjivanju troškova i privlačenju veće pažnje korisnika. Među novim uvedenim projektima posebno se ističu: aplikacija ”Direktno zaduženje” za Udruženje banaka Srbije i Beogradski pozivni centar za Skupštinu grada Beograda. Prikazana su i rešenja primenom najnovijijih alata koje nudi ORACLE. SAGA je IT kompanija sa do sada najviše osvojenih priznanja na INFOFESTU.

Prezentacije su imali i PROMONTE, Pošta Crne Gore, MDProfy, Ministarstvo finansija Republike Srbije, M:TEL, Crnogorski Telekom, Digit Montenegro i Lexmark.

Održan je i okrugli sto ”UNESCO i informaciona emancipacija društva” na kojoj je uvodno izlaganje imao Abdul Vahed Kan, pomoćnik direktora UNESCO za ICT.

One thought on “SAGA na Infofestu

  1. Kralj

    Ma dajte ljudi, kakva saga, da li ste mozda culi za mnogo vecu i poznatiju firmu Pexim solution? Pa taj Pexim ne samo da je Cisco gold partner kao i Microsoftov, vec parter IBM i EMC…Pexim implementira resenja mnogo bolje nego Saga, to znam iz licnog iskustva, a i kao sto samo trziste pokazuje, pexim je implementirao svoj software i hardware na vise od 85% banaka i drzavnih institucija. Ostatak firmi drze saga, mds i ostale. Toliko onda o Sagi i ostalim firmama koje nisu ni do kolena Peximu. Dajte, pisite o liderima u ovakvim delatnostima….

Leave a Reply