IT

Saga nacionalni šampion u kategoriji inovacija na European Business Awards

 

Kompanija Saga proglašena je za Nacionalnog šampiona u kategoriji inovacija, na prestižnom takmičenju European Business Awards 2014/2015. Saga, jedina nagrađena srpska IT kompanija, konkurisala je svojim jednostavnim, rentabilnim i efikasnim rešenjem elektronskog bankarstva – iBanking, koje pruža lično i unapređeno korisničko iskustvo. Takmičenje European Business Awards održava se osmu godinu za redom, a do sada je okupilo više od 24 hiljade kompanija iz 33 zemlje Evrope.

“Drago nam je što je iBanking prepoznat kao inovativno, praktično i izvrsno rešenje koje uspešno odgovara na izazove u savremenom poslovanju. Ovo priznanje potvrđuje visok kvalitet proizvoda i usluga kompanije Saga, kao i našu stalnu opredeljenost ka inovacijama”, izjavio je Eldar Banjica, direktor NF Innova Unit, Saga.

Adrian Trip (Adrian Tripp), CEO European Business Awards, čestitao je Sagi na osvojenoj nagradi: “Priznanje za Nacionalnog šampiona je veliki uspeh. European Business Awards motiviše kompanije širom Evrope da postižu uspehe i pomaže im da povećaju konkurentne prednosti”, rekao je Trip.

Kao Nacionalni šampion, Saga ulazi u uži krug izbora za UKTI nagradu za inovaciju, u okviru European Business Awards. O dobitniku nagrade odlučiće stručni žiri, sastavljen od eminentnih evropskih akademika, poslovnih lidera i preduzetnika, a u svakoj zemlji biće organizovano i javno online glasanje. Finale izbora biće održano 2015. godine.

Za više informacija o European Business Awards, posetite www.businessawardseurope.com

 

Leave a Reply